Groepen

Kasteel Cannenburch in het Veluwse dorp Vaassen is een statig edelmanshuis, gebouwd op de ruïne van een middeleeuws burcht door de Gelderse veldmaarschalk Marten van Rossem. Binnen ziet u een belangrijke collectie meubels, porselein en schilderijen. Het park leent zich voor heerlijk wandelen. Ook uw culinaire wensen kunnen op de Cannenburch worden ingevuld.

Kasteel bezoek

Een prachtige locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega’s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te brengen. Voor groepen vanaf 20 personen zijn er diverse mogelijkheden om het kasteel te bekijken. Een kasteel rondleiding terug in de tijd naar het leven van een adellijke familie in de 18de eeuw duurt naar keuze van een uur of half uur.

Ontdek de omgeving

Ook buiten is in alle jaargetijden een mooi programma samen te stellen. Wandel met een gids door het park. Voor wie veel wil zien van de prachtige Veluwse omgeving is er een sprengenwandeltocht of –fietstocht. Voor mensen die niet goed ter been zijn is de rondleiding 'Cannenburch Binnenstebuiten' een uitkomst. Ook een programma met sportieve activiteiten is mogelijk.

Restaurant ’t Koetshuis aan het voorplein van het kasteel is een mooie plek voor een high tea, lunch, diner of feest.