Voor kinderen

NIEUW! NATURE GAME DOOR HET KASTEELPARK

Het kasteel is natuurlijk leuk om van binnen te ontdekken, maar met deze Nature Game ontdekken jullie juist het prachtige kasteelpark eromheen. Het park is heerlijk om doorheen te wandelen en bestaat onder meer uit grote vijvers en uitgestrekte weilanden. Uiteraard met uitzicht op het Middeleeuwse kasteel.

Aan de hand van de app lopen jullie een mooie route en krijg je allerlei leuke opdrachten voorgeschoteld. Deze gaan natuurlijk over het kasteel en de omliggende natuur. Maar je moet ook aan de slag met leuke doe- en foto-opdrachten! De kids kunnen zich even helemaal uitleven. En scoren jullie veel punten? Dan komen jullie natuurlijk op de nationale ranglijst en ontvangen de kids een gaaf Nature Game diploma! De Nature Game Cannenburch is gemaakt in samenwerking met SOS Events / Online Social Games.

Op ontdekkingstocht in het kasteel

Beleef een vorstelijke middag op het kasteel. Ga op ontdekkingstocht in het ingerichte kasteel. Met de kinderaudiotour neemt de jonker van het kasteel, zoon van de kasteelheer en kasteelvrouwe jullie mee terug in de tijd en vertelt hij over het leven van een adellijke familie in de 18de eeuw. Kinderen kunnen zich verbazen over de schilderijen die tot leven komen op de fantastische zolder. Vergeet ook niet het park met een speurtocht te verkennen.