Openingstijden & Entree

Openingstijden kasteel

In de maanden november en december hanteren we een aangepaste openstelling en worden evenementen gehouden. Bekijk Winterprogramma Cannenburch 
Daarnaast kunt u deelnemen aan kleinschalige rondleidingen. Via 'Boek uw tickets' kunt u de mogelijkheden bekijken.

Het kasteelpark is van zonsopgang tot zonsondergang geopend.
Geopend: Pasen, Hemelvaart & Pinksteren.
Gesloten: Koningsdag, Kerstdagen en Oud & Nieuw.

Als u zeker wilt zijn van toegang tot het kasteel, dan adviseren we een ticket te reserveren. U hebt dan voorrang op bezoekers die niet reserveren. Doe dit ook als u een donateurpas, museumkaart of een ander geldig toegangsbewijs heeft. 

Boek uw tickets

Belangrijk: bezoekers vanaf 13 jaar moeten een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs tonen en een mondkapje dragen. Voor volwassenen geldt anderhalve meter afstand tot iedereen die niet tot hetzelfde huishouden behoord.

Museumkaart geldig

Entreeprijzen

Volwassenen € 12,00
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

CJP € 8,60
CJP 12 t/m 18 jaar € 3,75

Audiotour € 1,00

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun geldige pas tijdens reguliere openingstijden (evt. toeslag bij evenementen en exposities).

Tickets wijzigen?
Tickets kunnen tot maximaal 72 uur voor bezoekdatum worden omgeboekt naar een andere datum of starttijd via cannenburch@glk.nl. Restitutie is helaas niet mogelijk.

Goed om te weten

  • Honden zijn aangelijnd welkom op het kasteelterrein. In het kasteel zijn honden niet toegestaan, uitgezonderd blindengeleidehonden en officiële hulphonden.
  • Regels voor drones bij GLK.
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.

Praktische informatie

  • In de landwinkel aan het voorplein van het kasteel vindt u alles wat te maken heeft met tuin en natuur. Tevens vindt u er een mooi assortiment streekproducten en een informatiepunt met tips voor activiteiten in de omgeving.
  • In de kasteelwinkel in de gewelven van het kasteel vindt u producten die het thuispaleis allure geven.
  • Geniet van een Cannenburch special in de gewelvenkelders van het kasteel.
  • Voor lunch, borrel of diner kunt u terecht in het naastgelegen Restaurant 'Bij Maarten in 't Koetshuis' voor meer informatie www.restaurantkoetshuis.nl
  • Tijdens evenementen kunnen andere openingstijden en entreeprijzen gelden. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Cannenburch.