Openingstijden & Entree

Openingstijden kasteel

Vanaf 1 april dinsdag tot en met zondag van 11.00 - 16.00 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn we extra geopend.

Het kasteelpark is van zonsopgang tot zonsondergang geopend.
Geopend: Pasen, Hemelvaart & Pinksteren.
Gesloten: Koningsdag, Kerstdagen en Oud & Nieuw.

Als u zeker wilt zijn van toegang tot het kasteel, dan adviseren we een ticket te reserveren. U hebt dan voorrang op bezoekers die niet reserveren. Doe dit ook als u een donateurpas, museumkaart of een ander geldig toegangsbewijs heeft. 

Belangrijk: van 13 t/m 19 juni is ivm de verbouw van het voorplein en de Landwinkel van het kasteel een klein deel gesloten voor bezoek en geen audiotour verhuur mogelijk.

Boek uw tickets

Museumkaart geldig

Entreeprijzen

Volwassenen € 12,00
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

CJP € 9,00
CJP 12 t/m 18 jaar € 3,75

Audiotour € 1,00

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun geldige pas tijdens reguliere openingstijden (evt. toeslag bij evenementen en exposities).

Tickets wijzigen?
Tickets kunnen tot maximaal 72 uur voor bezoekdatum worden omgeboekt naar een andere datum of starttijd via cannenburch@glk.nl. Restitutie is helaas niet mogelijk.

Goed om te weten

  • Honden zijn aangelijnd welkom op het kasteelterrein. In het kasteel zijn honden niet toegestaan, uitgezonderd blindengeleidehonden en officiële hulphonden.
  • Regels voor drones bij GLK.
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.

Praktische informatie

  • In de landwinkel aan het voorplein van het kasteel vindt u alles wat te maken heeft met tuin en natuur. Tevens vindt u er een mooi assortiment streekproducten en een informatiepunt met tips voor activiteiten in de omgeving.
  • In de kasteelwinkel in de gewelven van het kasteel vindt u producten die het thuispaleis allure geven.
  • Geniet van een Cannenburch special in de gewelvenkelders van het kasteel.
  • Voor lunch, borrel of diner kunt u terecht in het naastgelegen Restaurant 'Bij Maarten in 't Koetshuis' voor meer informatie www.restaurantkoetshuis.nl
  • Tijdens evenementen kunnen andere openingstijden en entreeprijzen gelden. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Cannenburch.