Openingstijden & Entree

Openingstijden kasteel

Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 16.00 uur. 
In de mei- zomer- en herfstvakantie tot 17.00 uur.

In de maanden november en december hanteren we een aangepaste openstelling en zullen we veelal kleinschalige rondleidingen aanbieden. Via de link 'Boek uw tickets' kunt u de mogelijkheden bekijken.

Het kasteelpark is van zonsopgang tot zonsondergang geopend.
Geopend: Pasen, Hemelvaart & Pinksteren.
Gesloten: Koningsdag, Kerstdagen en Oud & Nieuw.

Als u zeker wilt zijn van toegang tot het kasteel, dan adviseren we een ticket te reserveren. U hebt dan voorrang op bezoekers die niet reserveren. Doe dit ook als u een donateurpas, museumkaart of een ander geldig toegangsbewijs heeft. 

Boek uw tickets

Op een geboekt ticket zit een tijdslot van 15 minuten. Hebt u een ticket geboekt voor bijvoorbeeld 11.00 uur? Dan verwachten we u tussen 11.00 - 11.15 uur bij de balie van het Bouwhuis. Een bezoek aan het kasteel duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Kijk voor speciale activiteiten op onze activiteitenkalender.

Kidsproof museum 2021
Museumkaart geldig

Entreeprijzen

Volwassenen € 12,00
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

CJP € 8,60
CJP 12 t/m 18 jaar € 3,75

Audiotour € 1,00

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun geldige pas tijdens reguliere openingstijden (evt. toeslag bij evenementen en exposities).

Tickets wijzigen?
Tickets kunnen tot maximaal 72 uur voor bezoekdatum worden omgeboekt naar een andere datum of starttijd via cannenburch@glk.nl. Restitutie is helaas niet mogelijk.

Goed om te weten

 • Bij regulier kasteelbezoek hoeft géén coronatoegangsbewijs getoond te worden.
 • Als voor een activiteit het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht is, dan staat bij de betreffende activiteit vermeld.
 • Honden zijn aangelijnd welkom op het kasteelterrein. In het kasteel zijn honden niet toegestaan, uitgezonderd blindengeleidehonden en officiële hulphonden.
 • Het park en het voorplein van kasteel Cannenburch zijn gratis te bezoeken en tevens rolstoeltoegankelijk.
 • Het kasteel en de gewelvenkelders zijn tot onze grote spijt niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er moet altijd een trap worden opgegaan voordat de bezichtiging van de begane grond mogelijk is. Wel kunt u heerlijk zitten bij Restaurant 'Bij Maarten in 't Koetshuis' op het voorplein.
 • Regels voor drones bij GLK.
 • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.

Praktische informatie

 • In de landwinkel aan het voorplein van het kasteel vindt u alles wat te maken heeft met tuin en natuur. Tevens vindt u er een mooi assortiment streekproducten en een informatiepunt met tips voor activiteiten in de omgeving.
 • In de kasteelwinkel in de gewelven van het kasteel vindt u producten die het thuispaleis allure geven.
 • Geniet van een Cannenburch special in de gewelvenkelders van het kasteel.
 • Voor lunch, borrel of diner kunt u terecht in het naastgelegen Restaurant 'Bij Maarten in 't Koetshuis' voor meer informatie www.restaurantkoetshuis.nl
 • Tijdens evenementen kunnen andere openingstijden en entreeprijzen gelden. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig.
 • Bezoekers die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen, mogen een begeleider meenemen.