Shops

Landwinkel

Onze bijzondere Landwinkel is gevestigd in het Bouwhuis op het voorplein van het kasteel. Uw bezoek aan kasteel Cannenburch start hier en ons winkelteam staat graag voor u klaar met uitleg over alles wat er te doen is in en rondom het kasteel. Voor een volledige beleving van het kasteel en kasteelpark zijn in de winkel ook (kinder)audiotours te huur. Alleen het kasteelpark ontdekken? Kies dan voor een speurtocht! 

Verder vindt u in de Landwinkel alles wat te maken heeft met tuin en natuur, een mooi assortiment streekproducten en een informatiepunt met tips voor activiteiten in de omgeving. Zin in wat lekkers? Wij verkopen hier ook heerlijke biologische Boerderijsjes. De Landwinkel is geopend van 11-16 uur en ook te bezoeken zonder ticket voor het kasteel.

Kasteelwinkel

In de gewelven van kasteel Cannenburch vindt u de Kasteelwinkel, een prachtige plek om even uit te blazen onder de eeuwen oude booggewelven. Geniet hier van het uitzicht over de gracht, neem lekker plaats voor een kasteels kopje koffie en snuffel rond in de winkel. Wij verkopen hier van alles om het thuispaleis nog meer allure te geven. Zoals Delfstblauwe wandborden, porselein servies, vazen en een mooie collectie (kook)boeken.

Voor de kleine ridders en jonkvrouwen die ons kasteel bezoeken hebben wij een kinderhoek met een heus minikasteel om mee te spelen, leuke spellen, zachte knuffels en houten zwaarden en schilden om thuis ook draken te kunnen verslaan. De Kasteelwinkel is geopend van 11-16 uur en ook te bezoeken zonder ticket voor het kasteel.